Klima Rebild i Fakta og Meny

Butikkerne Fakta og Meny i Skørping har fokus på klima og bæredygtighed.

Fakta

I Fakta prøver vi at være så klimavenlige så mulige. Vi affaldssorterer og har fokus på klimavenlig emballage. I forbindelse med Klima Rebild vil vi i løbet af uge 13 og 14 sætte endnu større fokus på økologi og bæredygtighed. 

Fakta vil gerne invitere til en event i butikken i Skørping, hvor I kan komme med forslag til økologiske varer, som I godt kunne tænke jer vi får i butikken. Vi vil lave en lille prøvesmagning på lækre 365-varer, som jo er Faktas egen øko-serie, og lave en konkurrence om et lækkert net med dejlige 365-varer. Mere information om event og konkurrencen kan fås på Fakta Skørping facebookside og i butikken.

Meny

I Meny arbejder vi aktivt hver evig eneste dag med 9 ud af FN’s 17 Verdensmål!

Menys arbejde med verdensmålene består blandt andet i, at vi tilbyder alle vores kunder kompostbare bæreposer, der er lavet af kartoffel- og majsstivelse.

Dernæst har vi stort fokus på at sænke madspild! Dette gøres blandt gennem korrekt nedmærkning af datovarer således, at den størst mulige mængde af varerne bliver afsat inden for holdbarheden.

Et andet centralt klimafokuspunkt i den daglige drift er en konstant sortiment udvidelse af økologiske varer! Ydermere benytter vi så meget bæredygtig energi, der er genereret af vindmøller, som muligt.