Fra madspild til måltid, foredrag med Karen Inger Thorsen, Fødevarebanken

Skørping Bibliotek. Gratis adgang, men billetter skal hentes på enten himmerlandsbilletten.dk eller på et af vores biblioteker.

  • Tirsdag 15. marts kl. 19-21.

Hvert år smides der store mængder mad ud i fødevaresektoren og blandt private. Samtidig oplever en større gruppe af socialt udsatte til tider sult og dårlig ernæring.

Vi får besøg af Karen Inger Thorsen, der er direktør for non-profit organisationen FødevareBanken. FødevareBanken har siden 2009 modtaget overskudsmad fra fødevareproducenter, landbrug, supermarkeder og grossister og fordelt det blandt organisationer, der arbejder for og med samfundets socialt udsatte – heriblandt børn, kriseramte kvinder og mænd, hjemløse, stofmisbrugere og psykisk syge.

Monsido - statistik

<script type="text/javascript">
window._monsido = window._monsido || {
token: "b2hsK6xUGxlabz_NbPGHDA",
statistics: {
enabled: true,
cookieLessTracking: false,
documentTracking: {
enabled: true,
documentCls: "monsido_download",
documentIgnoreCls: "monsido_ignore_download",
documentExt: [],
},
},
pageCorrect: {
enabled: true,
},
};
</script>
<script type="text/javascript" async src="https://app-script.monsido.com/v2/monsido-script.js"></script>